August 9, 2008

asslamualaikum..mummy won't be around my dear... =(












yer tu la macam tajuk yang aku tulih tu..mummy dapat panggilan kursus induksi selama 14 hari di Pangkor...14 hari sofea..macamana mummy nak hadapi 14 hari tu???? tanpa pegang sofea..geletek sofea..sukung sofea bg sofea makan..ni masa mummy tulis ni air mata mummy dah mengalir laju..ya allah Kau kuatkan lah imanku..kuatkan hati dan tabahkan hati ku dan Sofea

bagi Daddy hal ini akan mematangkan Sofea...tapi mummy tak pernah berjauhan selama ini ngan sofea ..ke Bali itupun setakat 3 ari dan mummy asik mimpikan sofea..terjaga malam sebb selalu watkan sofea susu..sofea..mummy belum lagi pergi pangkor tapi mummy dah rindu sofea..rindu sangat
.........

sofea nanti duk umah tokma eh...jaga diri n perangai..behave gul..anak mummy budak baik ,budak pandai,budak bijak,tak susahkan orag lain....nanti sian tokma kalu sofea buat pernagai..tokma pun dah tua dah..ye?

nenek danial ada pesan kat mummy n mama danial..nanati mummy kat sana takleh nangis2 n rindu sgt kat anak.maksudnya sofea la..nanti sofea pun rindu kuat kat mummy dan sofea leh dapat demam ..jangan nak eh..biar sihat selalu..anak mummy kan budak kuat n sihat...sofea mummy sayang sangat sofea..rasa macam nak ada sepuluh lagi sofea mummy rela n sanggup...sebab mummy memang sayang sangat ngan sofea..muah muah muah

sekarang mummy slow2 packingkan barang kita nak..mummy nya,sofeanya, n daddy nya baju kerja stok utk 2 weeks..sofea jaga dieri eh..wat cam selalu ..rilek2 jer yer nak..mummy syang sofea..sayang sangat2


3 comments:

fara mustapha said...

sabar, bib....mmg susah nak tinggalkan anak utk pertama kali tapi kira ini bukan pasal apa tapi tuntutan kerja...chewah...nasihat org...ntah2 i yg meraung2 giller2 kalau gi kursus tinggalkan kyra...aduhhhhhhhhhhhhh............heheheheh

ena said...

alahaiii... sian korang! kursus kat mana Beep? dok hotel ke apa??

kalo aku mesti aku hangkut siap dengan babysitter skali ku angkut...

tapi induksi ni tah2 buat kat training center je kot kan??

alahai siannnn....sabar ek sabarr

ena said...

BEEP...

da balik kusus?? meh lawat blog aku. ada hadiah untukmu ....