July 16, 2010

apa la kau ni beep

aduila

tgk belum paper dah ngeluh camno tu

ahh aku suka

baru pas baca blog antara feberet aku (kawan aku tak ramai yang ada dalam list blog tu jer la)

sukaaa nya dgn blog kawan2

tgk blog sindri cingai!!!!!

tak konsisten

dulu alasan anak dua kecik

  • ni dah makin besar apa lasan

    oooww umah tadak internet

dah ada internet

apa lasan

  • oowwhh nak kemas umah

    umah ko kan bib cam besau sangat 2 minit sapu dah siap

k apa lagi alasan ko

haha malas senang jer la cakap

ehh tak ada lagi alasan

  • laki aku(mr daddy kata jgn nak citer bkan2) aiseh

aku amik masa lama la ..malam yg nak tulih blog jadi malam memikirkan ok ker idak aku nak citer ok ker idak

hahahahahahah

hampeh ko kan bib

dah la blog ko byk pot pet..juling kawan ko baca

asal tak taruk gamaba

dulu alasan malas arr tadak kamera lawo

sekang dah ada kamera apa pulak

uuuhh malas nak pindah kan

sudah la ko bib

cuber la ko neok kawan2 masak2 taruk gambo

ishhh

ishh dulu aku ada niat tapi ntah

malas nak buat camna

oooo pandai cakap kat student ikut sgt rasa malas

sekali aku ni jadi mak ketam la pulak

hahahahhahah


 

sekian dari aku

ahhh lapo la dah stay up malam2


 

3 comments:

ena said...

hahaha lawak plak aku dengo pekataan mak ketam... jangan pasni laki aku panggil *mak ketam, sudah!! haha


*mak asik FB tapi suh anak buat latihan maths! wakakkaka

habibnas said...

haha ehh kita men fb kan diri walau anak(anaj ko anak aku lum skool lagik) itu meng up to date kan diri spy tdak ketinggalan zaman hahahahahahahhaahaahah
--->kuat beralasan..bila ank murid bg alasan pandai melenting biasalah aku mak ketam hahahahahahah

Noorhayati said...

bib, seronok layan blog ko...tgok rupa sarah and sofea..comelnya