December 21, 2010

tentang tukar

cerita tentang apa aku pk


setelah lama sangat aku tak buat apa2
dengan blog
hari inilah harinya..aku adjust sana sini
ntah apa yang merasuk pala otak ni yang malas sgt nak update blog
•pertama mungkin aku rasa alaaa tak best arr ramai dah buat
•kedua.aku rimas arr belog bnyak sangat template kat tepi
err ini blog sindri yang aku rimas belog org aku tak masok campo.
spt umah org aku tak kesah la sepah ker apa ker..yg penting umah aku tak semak
takder byk barang..rimasss

•ketiga..aku tak tau apa nak cita..kang satu donia baca..bahaya juga blog ni

tapi ada member2 dah berbunyik Tanya bila ko nak update blog
senang ja aku jawab “malas”
tak patot jawab gitu,..tapi aku tak tipo..malas nya sebb kat atas tu yang aku cakap tu

tapi counter balik rasa malas tu dengan
rasa ramai sgt org buat blog-biarlah..yg baca ni pon kawan2 ,,aku sibukk baca belog org
rimas dgn template yg banyak kat blog sindri- maka ku buang2 yang patot
tak tao apa nak citer-ya sebb idop aku biasa...lainnya apa?
ok ok
sekarang ni jiwa aku kacau..kacau dengan kepala aku sakit
sebb ntah..tak sabar cepat settle ..maka nak nunggu hari kejadian.aku sakit pala
apa yang aku maksudkan..benda biasa ja
aku nak tukar kereta..sebb ..ntah,,aku buhsan
ada 2 keta..aku n somi
dua2 aku kena pakai
yang ni aku rasa woo membazir
somi dah gian sgt ngan motor..er er bukan superbike
takder nya aku suka tgk laki aku tertonggek atas motor
pastu awek2 tgk laki aku
oh no no
aku cemburu taw
er motor jenis touring..
ok dah somi pon mmg os selalu..keta takkan aku kena pakai dua2
huwaa..aku tak suka...so nak jual salah satu..aku rasa tak best lak
baik amik baru..cuba rasa yang lain..nak amik mpv..aku nak wish laki aku nak velphire
wahhh itu sudah lebeyy..aku tak mo takmo
sebb aku yg pakai ,,,takan aku nak pakai keta jenih bas tu,,pi sek yang dekat cheh 5 min
nak beli apa??takpa la ..nanti solat hajat..bajet sebulan dalam 1k bayau..(harap tak lebey)
nak beli Mercedes??..aku tak minat...mula2 ampir setuju ngan suami aku nya racun
tapi lama2 aku pk balik..oh no..no way
minat civic hybrid
tapi adik ipau pon nak juga
nak amik chevvy cruze..mana nak nato serbis centre..cek2 kat kjg n semenyih tak haleee
nak amik insight...tak kecik ker?
ntah..jual dua2 pakai apa ya??
err err tolong jgn suggest la kat aku keta apa
aku serbey dah segala..rasa nak muntah buwek
sekian time kasih

5 comments:

LiAnA said...

kalau taknak jenis sedan.. ku suka mitsubishi pajero sport.. tak pon wish ker.. odyssey ker..

Mieja@Amiizaa2001 said...

bib,
aku suka blog ko...cantek....:)

RoSeHaiKaL said...

peugot 308 pun not bad..hehehe

FYHA said...

beli jek wosh, leh aku tumpang. ngeh ngeh!

habibnas said...

wakakak aku kelavuuuu materrrr
huhuhuuhu
pajero kan kak liana..enche somi kata buhsan..sebb opis dier pakai ..sama la polak
wish i setuju tapi enche somi lkata takmo
odyssey juga aku sukak!!!

mieja: tq cantek..ya?..this is me

rose: uhmm enche somi takmo puegot
mien: wosh ker wish??eh aku suka..kalu laki aku os..kita gi pantai reramai..ngan kanak2 suma