January 14, 2011

maka sah lah hehehe



ya saya sudah mengandung semula...helo org dah kawen apa salahnya?
ingat nak diam2 kan ja..tau tau pakai uniform tau2 bersalin
tapi takbleh..sebb kerja2 aku ..aku kena minta pengecualian demi aku n bb
tugas2 pengkomputeran boleh lagi..tapi tugas menempik ,mencari budak seluruh padang,ke hulu ke hilir..kerja mencangkul..aku kena gak bgtau..kang kat sekolah tau..kat fb pun tau jugak akhirnya
baik aku bgtau sindrik
tak sedap la dgr dari org kan?..baik tuan punya diri citer

ada kawan2 wish ku dapek bb boy
..heheh timekasih atas concern anda auwwwww i lap u..
aku redha dgn ketentuan Nya..apa yg diberi i ok ja..
ada doa kak ton bg untuk jantina bayi..hmmm
kalu bb boy..hmmm..suka gul ka aku ni?
entah susah nak kata kat sini

owh bagus la ..peknen this time..aku tak tahan masuk meeting
loya seh!!
sek baru ni sek yg rajin meeting ..tetiap minggu ada
ya la tak mau ketinggalan maklumat..baguih sabonar
masa mula datang ke sek ni..aku sonok arr meetin
tapi bila tau peknen..dan dan loya..

selambanya aku mencangkung dlm meeting room
pastu kuar tetiba..tgh2 org bg taklimat
mak tak tahan nyah!!!! loya loya
pn fairose, cikgu shahrulzaman ampunkan lah ibu mngandung ni

suami sy masih di luar kws..belum pulang meraikan bite gembira ini
sompek koling koling ja
girang nya hati enche somi ku..
aku pernah bg semnagat pd kawan.kalu tuhan bg maknanya kita mampo uruskan
ya ..betul la tu
br ni masa sofea setat sek..aku rasa haaaa ringannya la..dah dier pepagi lagi dah pi sek naik transporter

maka tinggal ber2 ja ngan sara..minah sara ni bgn lambat 10 -11 baru bgn
aku leh wat macam2
top top peknen dah aku

lan sept iaitu 13 sept ..jangkanya
entah cepat entah tepat entah lewat
sofea lewat 8 ari
sara awal sebulan=4 minggu
3rd?=wallahuallam..hanya Allah ja la yang tau
aku doakan sepanjang mengandung ni biarlah mudah serba serbi
bb n aku sehat n selamat
dapat bf 2 tawon!! ini time!!
aritu dokek 1 thn ja ..hampir2 ja setahun
kena bli chiller ni..aummm

makanan kegemaran masa peknen
sofea= suka makan sotong
sara= teh tarik+roti canai
3rd= ayam ayam ayam

ya sy tau kena lah baca2 surah2 yg mana patot..sambil baca satu quran tu
ya ya mekasih ingatkan

4 comments:

Nieza Ishak said...

wahhhhhhhhh tahniah ..
akak gak berhoneymoon lagikkkkkk ;)

Sue said...

salam kenal..

congrats!.. :)

habibnas said...

nieza ...rilek arrr ko nya turn lak pasnihhh

sue hai

zamarissa said...

wahhhh tahniah beep!!!! tp sbb aku senior ko, so aku awl ckit la dr ko...aku bln 6...hahahaha...

beep, utk 3 bln ptama, aku xheboh pn sbb xnk psiko kat kepala ni...kang lau dh psiko, mulaler nk mabok muntah bagai...alhamdulillah, 3 bln pertama blalu dgn 50% MS berkurangan...xpk soal peknen cuma bhati2 je...

take care ye beep!!!!