May 13, 2010

Tag oh tag dari illa





wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank


award ooo illa layak ker aku menerimanya ..lum abis kemas sgt blog ni


bantai jer arr






jawab soalan2 tag nie




1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang


Umm pk nak staple soklan tapi soklan tak dihantar sah oleh ketua dept aku..pk abang aku kesian dia accident lambat dapat claim insuran duit yang pinjam dari org..pemiutang dah bising..habsi simpanan abang aku


Pk kan things yang bersusun ujung mgu ni..since daddy sofea sara os sampai 25 mei


Uhhhh positip positip






2. Apakah nama samaran korang


Beep, dalam alam cyber habibnas




3. Berikan 3 orang yang anda sayang




ish ramai lerrrr,,ni


1. suamiku mohammad nasrie mat nasir


2. anak daraku nas adlina sofea mohammad nasrie


3. anak daraku yang kedua nas allysa sara mohammad nasrie


Yang tak sebut bukan mana tak saying n tak cinta




4. Panggilan untuk si dia


Daddy,abang,sayang muah muah.


5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa


Vacation oh vacation oh recreation


6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak


Blog yang gua follow..ni tgh nak update balik sabonarnya lebey dari yang ada..nak kena klik kan leceh nyahhh






7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda


Sapo2 yang baca kang tak sebut kecik ati pula

1 comment:

BB said...

Hi... came across ur blog.. comelnya anak2 u.. :)