June 11, 2008

minyak ohh minyak

semua org tau dan terasa pasal minyak naik
apa lagi yang boleh ku buat??..nak mengeluh panjang ?? tak guna juga buat letih den jo
so secara rasional kita kena buat plan..alalh turunkan dugaan sebb kita boleh hadapi dugaan tersebut..itu gunakan akal
so aku pun pk nya pk..aku pun kol ler kak rahimah(ustzah sama tempat keje)
dier pun setuju juga..dier pun minat sgt ngan plan ni..heheh
so 9 nov sekolah buka..maka turn keta aku jalan this week..next week keta kak rahimah..selang seminggu
ok juga.ekekek

dikawasan umah aku ni ada lagi sowang cikgu yang sama tmpat kerja..tp lelaki..dipendekkn citer..nak ler join kami sama..alamak aku kasihan amat ler..aku paham tgh minyak naik ni ..segala apa yang di share sumer nak share..tapi sebb dier laki kang tak mamnis lak dipandang org..
katakan aku tak pg kerja..(almaklumlah aku ni gemor bercoti =) )
kesian kak mah kena drive sorang nagn cikgu laki ni..tak manisler..dah ler manusia ni suker gossip..
kalu kak mah tulak yang mc ker cooti ker..aku lak yang drive sorang nagn dier..so kami balik tanya laki masing2 ..ikutkan hati yang kasihan mmg nak ajak join tapi ehhh payohler
so sang2 suami tak izin..senang ler aku nak bagi alasan kang nak kata apa la ngan cikgu laki tu
so tadi dier tanya aku camna..aku jawab ler ..bkn saya tak nak ajak cikgu..tapi suami saya tak izin ..katanya kurang manis..saya kasihan ngan cikgu..hmmm..ya allah ampunkan dosaku ya allah..tak dapat bantu org yang dalam kesusahan ni....

1 comment:

myfik said...

uiiiii love love bagai ha blog ko..meriah :-)