November 28, 2008

tuko tuko

dah setahun dah sofea puas dah ajar panggil kami mummy n daddy ..
pa yang kuar
ma
bah

so nampak gaya kena tuka
mama n abah muahahahahahahahah

tuko lah sofea nak wat gane

2 comments:

Aiza Parman said...

bib..my niece kan, masa 1year panggil ibu dia - amek, masa 2tahun baru panggil ibu dia - ibu tapi now dah 3tahun dia panggil mummy pulak sebab terpengaruh tengok channel cartoon astro. Kak ku kata..belasah aje lah..hahaha (kaknis)

habibnas said...

muahahahha lagu tu ker abih la..dah la sulong jadi trend setter kat adik2 ponin palo adik dier mana satu nak panggil